Sponsring

Be the change behöver din hjälp att förändra

Att ge är att få. Men att ge till Be The Change är att få så mycket mer! Behoven är stora. För att hjälpa många behöver vi också vara många som hjälps åt på vägen mot förändring.

Vi hoppas verkligen få se ert företag som en uppskattad medlem i vårt nätverk, där vi arbetar för att förändra världen – för att vara den goda skillnad som utsatta barn och kvinnor behöver.

Som en del av Lions Club international innebär våra regler att 100% av de insamlade medlen går till vårt hjälpsyfte.Vi använder inte några insamlade medel till administrationskostnader och dylikt.

Vi vill inspirera till att skänka pengar och även till att göra något aktivt. Företag och privatpersoner kan arrangera ett Be The Change-event där behållningen går till de barn och kvinnor som blivit offer för och överlevt det grova våldet i Kongo.

Så här fungerar sponsring
Företag kan sponsra vårt arbete och få följande fördelar – utöver en härlig känsla i hjärtat.

  • Företagets logga och i vissa fall även redaktionell text på vår hemsida
  • Företaget presenteras på vår Facebooksida
  • Vår logga att använda på er hemsida

Som företag kan du koppla ditt planerade event till Be The Change eller skapa ett specifikt Be The Change evenemang. Det kommer att ge dig effektiv marknadsföring som ett företag med socialt ansvar, något som människor idag värderar högt. Du kan antingen sponsra oss med en förbestämd summa från ditt event eller donera en viss andel av intäkterna.

Exponering i all ära. I slutändan handlar ett beslut om att sponsra allra mest om den där varma känslan vi får i våra hjärtan av att veta att vi har gett någon deras liv och framtid.