Event

Event som gör skillnad på flera sätt

Ett Be the Change-event kan vara allt ifrån en storslagen satsning till ett mindre privat initiativ. Det viktiga är att eventet ger deltagarna värden som inspiration, energi, utveckling och gemenskap – och kan generera hjälp till kvinnorna och barnen i Kongo.

Genomförda event

Föreläsningar och utbildningar i feedback med FeedbackAkademin

Vi är stolta och glada över att ha FeedbackAkademin – Sverige främsta ifråga om om företagsanpassade utbildningar i feedback – bland våra sponsorer. Feedback är ett av de områden som organisationer i hela världen kämpar för att bemästra. Det är ett oerhört viktigt verktyg för utveckling, produktivitet och trivsel på arbetsplatsen. Samtidigt är det också ett känsligt och svårt område vilket syns i resultatet av många medarbetarundersökningar. Under årens lopp har experterna på FeedbackAkademin flera gånger bidragit med sin tid, erfarenhet och föreläsningskoncept i absoluta toppklass, i ett win-win koncept till från för kvinnorna och barnen i Kongo.  Den organisation som fått en föreläsning som ger kraft och kompetens till ledare och medarbetare har skänkt ett uppskattat bidrag till Be The Change.

Trygghetskurser för kvinnor

Syftet med en trygghetsutbildning är att ge en beredskap för att hantera hotfulla situationer på ett sätt som ökar chansen att ta sig därifrån oskadd.  En av våra medlemmar, Ulf Brandt, är en av pionjärerna inom området kvinnligt självförsvar. Hans halvdagsutbildningar, med enkla och effektiva strategier för självförsvar specifikt för kvinnor, ger på kort tid många aha-upplevelser och nyttig träning. Ulf har hållit flera självförsvarskurser där deltagarna bidragit till vårt arbete för  Kongos våldsoffer.

 Inspirationskväll med Tre Bröder

Vi har medverkat vi på inspirationskvällen ”Förundras och förändras – Inspiration för livet och arbetslivet” med Tre Bröder i Stockholm. De populära föreläsarna Jan Gunnarsson, Stefan Gunnarsson och Tomas Gunnarsson valde att generöst stötta vårt arbete. Det är vi oerhört stolta och glada över.

tre-broder-storre-text_med_hr