Select Page

Event

Gå på event, ha trevligt, och gör skillnad

Ett Be the Change-event kan vara allt ifrån en storslagen satsning till ett mindre privat initiativ. Det viktiga är att eventet ger deltagarna värden som inspiration, energi, utveckling och gemenskap – och kan generera hjälp till kvinnorna och barnen i Kongo.

 

Genomförda event

 Inspirationskväll med Tre Bröder

Den 5 maj medverkade vi på inspirationskvällen ”Förundras och förändras – Inspiration för livet och arbetslivet” med Tre Bröder i Stockholm. De populära föreläsarna Jan Gunnarsson, Stefan Gunnarsson och Tomas Gunnarsson valde att generöst stötta vårt arbete. Det är vi oerhört stolta och glada över.

tre-broder-storre-text_med_hr

Tre Bröders föreläsningar lämnar avtryck, inspirerar och leder till positiv förändring. Nu kan den effekten spridas, som ringar på vattnet, även till människor långt borta från åhörarskaran.

Intäkterna vi fick från “Tre Bröder” går till flickor och kvinnor i Kongo, som överlevt sexuellt våld, eller på annat sätt befinner sig i en mycket utsatt situation.

Vi behöver förstärka vår verksamhet med människor som vill göra skillnad genom att göra våra event framgångsrika. Just nu behöver dig som vill engagera dig i sponsringsarbete och biljettförsäljning.

Vi tror att Gandhis berömda ord – ”Be the change you wish to see in the world” – är den rätta vägen för att göra vår värld till en bättre plats. Och för att hjälpa många med stort behov, behöver vi vara många engagerade.